XIV. Újpesti Jótékonysági Polgári Bál

XIV. Újpesti Jótékonysági Polgári Bál

A rendezvény ismertetője

 

Kedves Plébánia Közösség!

Újpesten a II. világháborút megelőző időszakban nagy hagyománya volt a bálozásnak, a jótékonysági rendezvényeknek és esteknek. Ezt a szép és régi hagyományt elevenítettük fel 2007-ben, amikor magánemberek kezdeményezésére megszerveztük az I. Újpesti Jótékonysági Polgári Bált. Az eseményen résztvevők azóta folyamatosan, minden esztendőben egy olyan újpesti intézményt támogatnak, amely korábban kiemelkedő értéket képviselő munkát végzett és végez jelenleg is a kulturális- és a hitélet, az oktatás, a sport, az egészségügy, illetve a közbiztonság területén. A bevételt és a támogatásokat évente egy olyan újpesti szervezet javára gyűjtjük, amely városunkban közösséget teremt, amely a közösségépítő tevékenysége során az újpesti életforma egyik meghatározó alapja, amelynek nagy szerepe volt és mind a mai napig van az újpestiség és a lokálpatriotizmus kialakulásában és megőrzésében.

A XIV. Újpesti Jótékonysági Polgári Bált idén 2020. február 21-én, pénteken 19 órától az Újpesti Polgár Centrumban tartjuk, a támogatott intézmény pedig az Újpest Kertvárosi Szent István Plébánia Laudate Kórusa.

A hagyományosan megrendezett bál – amely programon rendszeresen 100-120 fő vendég vesz részt – egy jótékonysági esemény, ahol minden bevételt a kiválasztott intézmények javára fordítjuk. Az este során a vendégek részére finom meleg vacsorát és desszertet, művészek előadását, tombolát, táncot és kellemes zenét, valamint remek társaságot biztosítunk.

A részvételi díja 10.000ft/fő.

Belépőt igényelni és az eseménnyel kapcsolatban érdeklődni a +3620-8280514-es (Dr. Ozsváth Gyuláné Liliána) +3630-8992738 (Szilvásy Annamária, Dr. Zsigmond Barna Pál munkatársa) telefonszámon keresztül lehet. Belépőt csak előzetesen lehet megvásárolni, a helyszínen már nem.

 

Ezúton szeretettel hívjuk a XIV. Újpesti Jótékonysági Polgári Bálra.

Találkozzunk újra!

 

Budapest, 2020. február 7.

 

Üdvözlettel:

Dr. Zsigmond Barna Pál sk.                                      Ozsváth Kálmán sk.

országgyűlési képviselő                                     önkormányzati képviselő

védnök                                                                 szervező