Az oldal átalakítás alatt.

Archívum

Hirdetés

2017. december 10. Advent 2. vasárnapja

1. Szentségimádás: Jövő héten kedden, november 12-én ismét tartunk csöndes szentségimádást a Szent Erzsébet kápolnában fél 8-tól este 10-ig. Kérem, hogy hátul a lapon jelezzétek jöveteli szándékotokat!

2. Adventi időszakban a reggeli szentségimádás elmarad.

3. Héray András atya a püspöki kar irodaigazgatója Karácsony szent ünnepére készülve triduumot fog tartani templomunkban december 15-16-án és 17-én este 6 órai kezdettel. Mindenkit várok sok szeretettel!

4. Tartós élelmiszert gyűjtünk a rászoruló testvéreink részére a Szent József oltárnál a kitett kosarakba advent 3. vasárnapjáig!

5. A fenyőfa és betlehem felállítása templomunkban december 16-án szombaton 9-órától lesz. Várjuk a segítőket, férfiakat, hölgyeket és gyerekeket egyaránt!

6. Adventi időben, december 4-től hétköznap csak hajnal 6-kor lesz rorate szentmise. Ebben az időszakban időszakban hétfőn és szerdán a mise után Zsolozsmát imádkozunk, kedden csütörtökön és pénteken pedig közös reggelivel várjuk a testvéreket

7. Házi muzsikát és betlehemest szervezünk december 22-re este 6 órai kezdettel! A Házi muzsikára való jelentkezést várjuk a sekrestyében. A betlehemesnél kis Jézus is igazi csecsemő lesz és élő állatok is fognak szerepelni.

8. Plébániai közös szilveszterezésre hívunk minden kedves testvérünket. A szilveszteri együttlétünk december 31-én az esti hálaadó szentmise után fog kezdődni! Részletek a plakáton!