Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia  
sarokkép
október 21. szombat
Impresszum

Az ujpestkertvaros.hu honlap az Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia hivatalos weboldala. A honlap fő célja a plébánia életének megkönnyítése, támogatása a programok, események közzététele, illetve a különböző dokumentumok megosztása által. A honlap teljes mértékben non-profit tevékenységet végez.

A honlap tartalmát felügyeli: Horváth István plébániai kormányzó
A honlap tárhelyét biztosítja: Szentirmay Sándor
A honlapot szerkeszti: Csambalik László


Honlapunk 2004-ben született, Molnár Miklós kezdeményezésére. Célja főképp a plébánia közösségének tájékoztatása a plébániai eseményekről. Mindemellett a plébániánk élete, története, illetve az ezekről készült képek iránt érdeklődők számára is igyekszik tájékoztatást nyújtani. (Eleinte az ifi.iok.hu címen működött, majd később az ujp.kertvaros.iok.hu nevet kapta, végül önálló domainnevet kapott a jelenlegi ujpestkertvaros.hu néven, de a tárhely nem változott).

Az oldalat kezdettől fogva amatőr webszerkesztők készítik, akik igyekeznek a lehetőségekhez mérten teljeskörű tájékoztatást nyújtani a plébánia jövőbeli és már lezajlott eseményeiről. A szerkesztő örömmel biztosít lehetőséget minden, a plébánia életéhez kapcsolódó program megjelenítéséhez, legyen az egy két mondatos közlés, kép, vagy hanganyag.
Az Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia hivatalos weboldala
Felelős szerkesztő: Horváth István plébániai kormányzó
Impresszum  Kapcsolat  Webszerkesztő