Aktuális hírek

2019.11.12.

Már lehet regisztrálni a Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszusra a NEK honlapján keresztül!

November 22-én este Katalin bált tartunk az espereskerületünk közösségei számára az Újpesti Ifjúsági házban. Jegyek kaphatók a sekrestyében misék után vagy a plébánia irodájában, irodaidőben! Egyéni jegy 600 forintba, a családi 2000 forintba kerül. Mindenkit várunk sok szeretettel!

November 23-án Krisztus Király vasárnapja előtti szombati napra világméretű szentségimádást hirdetett meg Fábry Kornél atya. Nálunk is 23-án 17:00-től lesz a szentségimádás 17:45-ig. Mindenkit várunk sok szeretettel!

 

Megjelent a Kertvárosi Krónika című újságunk legújabb száma. Ajánlom olvasásra mindenkinek!

Adventi koszorúkötés lesz a plébánián november 29-én, pénteken 16:00-18:00-ig és 30-án szombaton 09:00- 15:00-ig. Ha valaki maga készíti a koszorút, akkor 1000 forintba, és ha elkészült koszorút szeretnénk venni, akkor 1600 forintba kerül. Mindenkit várunk sok szeretettel!

 

EGYHÁZI HOZZÁJÁRULÁS, korábbi nevén: „egyházi adó”. Ez a pénz a plébániához tartozó kedves Hívek név és lakcím szerint is vállalt hozzájárulása a templom és plébánia működtetésével kapcsolatos kiadásokhoz. Köszönjük a legkisebb adományt is, és köszönjük a több ezer, néha százezer forintot is meghaladó adomány befizetését. A befizetés történhet az irodában is, banki átutalással is, vagy a sekrestyében vagy az irodában banki terminálon keresztül is. Bizalommal kérjük plébániánk kedves Híveit, hogy aki még ebben az évben nem tett eleget lelkiismereti kötelezettségének, most még jóval karácsony előtt támogassa önkéntes hozzájárulásával plébániánk anyagi kiadásait.