Aktuális hírek

2018.09.23. 

 

Hétfő –Péntek  – fél óra szentségimádás 

Minden hétköznap a reggeli szentmise előtt fél órával szentségimádásra hívom a testvéreket a templomba! Éljünk a lehetőséggel!

 

Keddenként egész napos szentségimádásra hívok mindenkit! Reggel fél 8-tól este 10-ig van lehetőség a kitett Oltáriszentség előtt imádkozni a Szent Erzsébet kápolnában! Hátul a kitett lapon jelezzük a jöveteli szándékunkat!

 

 

 

A hittanórák, kicsoportok rendjét a hirdetőtáblán és a honlapon lehet olvasni!

 

Már az őszi szünnapokra is készülünk, melyekre két napos kirándulást szervezünk. 2018.10.19-20-ig 3-6. osztályosok részére 2018.10.26-28-ig felsős és középiskolás korosztály részére. Ezekről bővebb tájékoztatást később adunk. Most időben szólunk, hogy tudjanak a családok előre tervezni.                                                                                                                                 

 

Ebben a tanévben fiataloknak is indul bérmálkozásra felkészítő csoport október 13-án! Az alkalmak minden hónap 2. és 4. szombati napján lesznek este 7-től. Várjuk a fiatalokat a plébánián! Bérmálkozás várhatóan 2019 tavaszán. Alsó korhatár 14 év.

 

 Felnőtteknek indul majd szentségfelkészítő. Várom az olyan felnőttek jelentkezését, akiknek elmaradt a keresztség, elsőáldozás vagy bérmálás és szeretnék a kereszténységet jobban megismerni, akár a szentség felvételén is gondolkodnak! Jelentkezni: István atyánál

 

Jövő héten kedden fél 10-től Baba–mama klubra várjuk a kisbabákat és az édesanyákat!