Aktuális hírek

2019.05.21.

Szentségimádás: Keddenként egész napos csöndes szentségimádást tartunk a Szent Erzsébet kápolnában 06:30-tól 18:00-ig. A kápolnába a nagy kertünkön keresztül lehet bejutni (ha a templommal szembe állunk, jobbra a zöld kaput keressük. A templomban hátul a kitett lapon jelezzük jöveteli szándékunkat! Aki nem tudja jelezni, őt is örömmel várjuk!

 Májusban litániát imádkozunk minden nap 6-kor a templomban, kivétel kedd, szombat és vasárnap, amikor az esti mise után imádkozzuk a litániát!

Még lehet jelentkezni a plébániai napközis táborra május 31-ig. 80 főnél viszont lezárjuk majd a jelentkezést! Kb. 20 hely maradt. 

A június 23-án délelőtt 10 órakor kezdődő Úrnapi szentmisénk lesz egyben plébániánk évzáró, hálaadó Te Deum szentmiséje isAz ünnepi szentmise és körmenet után közös ebéddel ünnepelnénk együtt, amire kérem, hogy itt regisztráljatok, hogy a szervezők lássák, hány emberre kell főzniük. A menü: marhapörkölt nokedlivel, savanyúsággal.

Az ebédet követően pedig folytatódik a közös együttlétünk! Azért, hogy jobban megismerhessük a plébániánkon működő közösségeket, csoportjaink pár percben bemutatkoznak a többieknek. Ezen kívül lesznek tanúságtevők is, miközben a gyerekeknek animátorok tartanak külön foglalkozásokat. A program zárásaként közös táncház lesz élő zenekar közreműködésével.

Jöjjünk el minél többen, hogy együtt adhassunk hálát az elmúlt tanévért, és mindazért, amit ebben az évben kaptunk kegyelemként az Úristentől a közösségünk által.