Aktuális hírek

2018.08.13.

 

A templomtető felújítási munkálatai abba fázisba értek, hogy hétfőtől újra a templomban tarthatjuk a szentségimádást és a szentmisét.

 “TEKINTS AZ ÉGRE, ÉS LÁSD MEG” címmel Plébániánk gyermekrajz pályázatot hirdet az idei Ars Sacra Fesztiválra. Óvodások és kisiskolások alkotásait várjuk, leadási határidő: szeptember 8., eredményhirdetés és kiállítás: szeptember 15-én az esti szentmise után. További tudnivalókat a honlapon, illetve a hirdetőtáblán olvashatnak.

Augusztus 20-án, templomunk búcsú ünnepén 10-kor lesz az ünnepi szentmise, amit Dr. Török Csaba, egyetemi tanár, egyházmegyénk tévé referense fog bemutatni. A szentmise után körmenetet járunk a rimóci réz-fúvószenekar szolgálatával. A körmenet után ünnepi ebéd lesz a templomkertben! Ide is várunk mindenkit sok szeretettel! És kérem, hogy aki süteménnyel hozzá tud járulni az ebédhez, azt adja le nekünk aznap a mise előtt fél órával a plébánián.

Augusztus 20-án csak délelőtt tartunk szentmisét templomunkban. Ha valaki délután vagy este szeretne misére menni, akkor javasoljuk neki a Szent István Bazilika ünnepi miséjét és körmenetét! További információt ide kattintva lehet olvasni! 

Augusztus 15-én Nagyboldogasszony ünnepén templomunkban 18:00-kor lesz szentmise.