Vasárnapi hirdetés

HIRDETÉS

2019. szeptember 15. évközi 24. vasárnap

  1. A keddi szentségimádási alkalmakat folytatjuk! A kihelyezett lapon lehetőséget adunk a jelentkezésre. Reggel fél 7-től este 6-ig és 18:30-20:00-ig imádkozhatunk az Oltáriszentség jelenlétében! Használjuk ki ezeket az alkalmakat!

 

  1. A plébánián a hitoktatás, a kis csoportok találkozói szeptember 9-vel elkezdődtek. A csoportbeosztás, már a honlapon is elérhető és a hirdetőtáblán is olvasható!

 

 

  1. Az Ars Sacra fesztivál keretén belül szeptember 21-én 19:00-tól Ubi Caritas et amor címmel templomunkban hangversenyt ad a Koncertmuzsika Zenekar és közösségünk Laudate Kórusa. Vezényel: Csányi Valéria és Vizy Judit. Orgonán közreműködik: Őri Gergely. Sok szeretettel várunk mindenkit a hangversenyre!

 

  1. Már lehet regisztrálni a Nemzeti Eukarisztikus Kongresszusra a NEK honlapján keresztül!

 

  1. Idén is lesz Forráspont jövő hét szombaton, szeptember 21-én a fiatalok számára a BOK csarnokban, arra is tudunk már regisztrálni NEK honlapján!

 

  1. Fábry Kornél atya az Emmanuel közösséggel evangelizációs iskolát szervez, amit a városmajori templomban tartanak szeptembertől novemberig hétfőnként. A NEK honlapján keresztül lehet jelentkezni.
  2. Megjelent az idei tanévre szóló Misenapló, amit a misék után a sekrestyében lehet átvenni!