Vasárnapi hirdetés

HIRDETÉS

2020. 02. 23. évközi 7. vasárnap

 

 1. Szentségimádás: Jövő héten, kedden ismét tartunk egész napos csöndes szentségimádást a Szent Erzsébet kápolnában. Hátul a kitett lapon jelezzük jöveteli szándékunkat!

 2. Jövő héten, hamvazó szerdán, február 26-val elkezdődik a nagyböjti időszak. Szerdán és jövő hét vasárnap a miséken a hamvazkodás szertartásában lehet részesülni. Hamvazószerdán 08:00-kor és 18:00-kor lesznek szentmisék templomunkban. A 8:00-kor kezdődő mise a Szent János Apostol Iskola Iskolamiséje, de természetesen bárki részt vehet rajta. Aki teheti, kezdje szentmisével a nagyböjti időszakot!

 3. Jövő hét vasárnaptól kezdve a nagyböjti vasárnapokon az esti szentmise után lehetőség lesz közösen elénekelni a zsolozsma esti dicséretét. Kántorunk, Őri Gergely és az előénekesek szeretettel várnak mindenkit most vasárnap az esti szentmise után a nagyterembe egy közös próbára, hogy bárki könnyen bekapcsolódhasson a közös éneklésbe.

 4. A zsolozsma miatt jövő hét vasárnap a dicsőítés később, fél nyolckor kezdődik.

 5. Hamvazószerdán az esti szentmisében Laudate kórusunk férfi tagjai fognak szolgálni, mely során az ünnep eredeti gregorián tételei is elhangzanak.

 6. Február 28-án a 18:00 órától kezdődő keresztúton Laudate kórusunk női tagjai és Csáky Andrea növendékei tolmácsolásában részletek hangzanak el Pergolesi Stabat Materéből.

 7. Jövő hét vasárnap, este fél 8-tól szentségimádás tartunk dicsőítő énekekkel a plébánián. Mindenkit várunk szeretettel!

 8. Most hétvégén a perselyadományokat a katolikus iskolák javára gyűjtjük!

 9. Mijo Barada jön hozzánk március 13-án, péntek délután. A további részleteket olvashatjuk a honlapunkon és a hirdetőtáblán.

 10. Május 15-17-ig lelkigyakorlatra megyünk Máriabesnyőre. A lelkigyakorlatot az Új Jeruzsálem Közösség vezeti. A részvételi díj 15000 forint. Részleteket a honlapunkon olvashatjuk.

 11. Az elmúlt hétvégén Eszternek és családjának a közösségünk 712 220 forintot, azaz hétszáztizenkétezer-hétszázhúsz forintot gyűjtött össze. Istennek legyen hála!