Vasárnapi hirdetés

HIRDETÉS

2019. május 12. Húsvét 4. vasárnapja

 

  1. Szentségimádás: Jövő héten, kedden, május 14-én ismét tartunk egész napos csöndes szentségimádást a Szent Erzsébet kápolnában reggel fél 7-tól este 6-ig. A templomban hátul a kitett lapon jelezzük jöveteli szándékunkat!

 

  1. Még lehet jelentkezni a plébániai táborokra a honlapon keresztül.

 

  1. A Nagymarosi Ifjúsági találkozóra hívunk benneteket, ami jövő hét szombaton kerül megrendezésre! Találkozunk Rákospalota-Újpest vasútállomáson 8:10-től és a 8:27-kor induló vonattal megyünk! További információ a honlapon található!

 

  1. Jótékonysági koncert lesz a templomunk tetőszerkezetének felújítására május 25-én az esti mise után 19 órai kezdettel. Részletek a plakáton!

 

  1. Jövő héten kedden fél 10-től fél 12-ig Baba-mama klub lesz a plébánián! Várjuk a kismamákat a gyermekeikkel együtt!

 

  1. Májusban litániát imádkozunk 6 órai kezdettel. Ha tartunk este szentmisét, akkor utána mondjuk a litániát.

 

 

Erdő Péter bíboros, főpásztorunk szeretettel hívja mindazokat, akik 2020-ben szeretnének elsőáldozók lenni, hogy jelentkezzenek a budapesti Nemzetközi  Eucharisztikus Kongresszus nyitószentmiséjén, 2020 szeptember 13-án vasárnap,  a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő közös elsőáldozásra! Az itt elsőáldozók emlékplakettet és egységes fehér elsőáldozási ruhát is kapnak. Mindenki jelentkezhet, aki 2020-ban már elsőáldozó korú lesz és a plébánosa erre érettnek tartja. Felső korhatár nincs! Az elsőáldozásra az illetékes plébánosnál kell jelentkezni lehetőleg 2019 május 20-ig. Aki a mi plébániánkon keresztül szeretne jelentkezni, a további információkat megtalálhatja a honlapunkon.