Vasárnapi hirdetés

2018. április 22. Jópásztor vasárnapja

 

 

 

  1. Szentségimádás: Jövő héten, kedden, április 24-én ismét tartunk egész napos csöndes szentségimádást a Szent Erzsébet kápolnában reggel 8-tól este 10-ig. A templomban hátul a kitett lapon jelezzük jöveteli szándékunkat!
  2. Most hétvégén vasárnap a lehel téri templomban este fél 8-kor kezdődő szentmise keretében lesz bérmálkozó Berényi Luca és Trutz-Káli Enikő, akik plébániánkon készültek a szentségfelvételre. Imádkozzunk értük, hogy keresztény hivatásukat minél mélyebben tudják megélni!
  3. A Clarisseum Plébánia (Újpest, Árpád út 199. a felüljáró hídnál) zarándoklatot tervez Szombathelyre május 1-én, Berenner János vértanú áldozópap boldoggá avatására. Indulás reggel 6-tól a templomtól, hazaérkezés délután 6-7 körül. Az útiköltség 2700 Ft, gyerekeknek, diákoknak 1000 Ft. Program: 11-kor ünnepi mise, boldoggá avatás, Szalézi templom megtekintése, látogatás a Berenner János iskolában. Jelentkezés: minél előbb a 379-6885 vagy a 0670/669-0243 telefonszámon Horváth Gabriellánál. Az útiköltség az induláskor fizetendő.  
  4.  Már lehet jelentkezni a plébániai táborokra a honlapon keresztül!

 

 

 

Plébániai Nagytáborba hívom a testvéreket, melynek időpontja:

2018. augusztus 13-17. A részletes információkat és tájékoztatót megtekinthetjük a honlapon vagy a templomban hátul a kis asztalon.

A táborban a felnőtt programok alatt lesz gyerekvigyázás!

Mindenkit várunk sok szeretettel!