Vasárnapi hirdetés

 

HIRDETÉS

2019. március 17. Nagyböjt 2. vasárnapja

 

 

 

  1. Hétfő –Péntek – fél óra szentségimádás 

         Minden hétköznap a reggeli szentmise előtt fél órával szentségimádásra hívom a testvéreket a  templomba! Éljünk a lehetőséggel!

                       

  1. Keddenként egész napos szentségimádásra hívok mindenkit! Hátul a kitett lapon jelezzük a jöveteli szándékunkat! 6:30-tól 18:00-ig van lehetőség csöndes szentségimádást végezni a Szent Erzsébet kápolnában.

 

  1. Keddenként 7:00 helyett 18:00-tól tartjuk a szentmisét a templomunkban.

 

  1. Nagyböjtben péntekenként keresztutat járunk! Várunk mindenkit a közös imára! Jövő héten 17:30-kor lesz a keresztút a templomban. Március 29-én pénteken pedig 18:oo-kor kezdődik a fáklyás keresztút, amit kint a kertvárosban tartunk hittanosok és szülők részvételével!

  2. A kisgyermekes családoknak lehetőségük van mostantól a plébánia nagyterme mellett, a Szent Erzsébet kápolnába is bemenni a szentmise alatt. Mindkét helyiség templomi hangszórókkal ellátott.

  3. Március 30-án 16:00-tól Nagyböjti áhítat lesz a templomban Haydn zenéjével és elmélkedéssel. A megszólaló mű: Krisztus hét szava a keresztfán. Sok szeretettel várunk mindenkit!

  4. Várom olyan testvérek jelentkezését, akik szívesen segítenének a plébánia közösségéhez tartozó idős és beteg testvérek látogatásában!

  5. Plébániai Nagytáborba hívom a testvéreket, melynek időpontja:
    augusztus 7-11. Előfoglalási kedvezménnyel március 18-ig lehet jelentkezni az előleg befizetésével és az internettes űrlap kitöltésével. A részletes információkat és tájékoztatót megtalálhatjuk a honlapon, a hirdetőtáblán és hátul az „ingyenes” asztalon. Mindenkit várunk sok szeretettel!