Vasárnapi hirdetés

2018. november 18. Évközi 33. vasárnap

 

 

  1. Hétfő –Péntek  – fél óra szentségimádás 

Minden hétköznap a reggeli szentmise előtt fél órával szentségimádásra hívom a testvéreket a templomba! Éljünk a lehetőséggel!

 

  1. Keddenként egész napos szentségimádásra hívok mindenkit! Hátul a kitett lapon jelezzük a jöveteli szándékunkat!

 

  1. Jövő hét pénteken, november 23-án Őszi retro bulit szervezünk a plébánián. Este 6-tól hajnal 2-ig tart a buli. Belépőként a férfiaktól üdítőt kérünk, hölgyektől pedig tálca süteményt! Mindenkit várunk sok szeretettel! A részleteket a hirdetőtáblán és a honlapon is olvashatjátok!  

 

  1. November 25-én, az esztergomi bazilikában 10:30-kor kezdődő szentmisében lesz Faragó András beöltözése, ahová közösen megyünk busszal a plébániától. 8:45-től gyülekezünk és 9:00-kor indulunk. A szentmise után ebédelünk a Szent Adalbert Központban, ami a bazilika lábánál található. Az ebéd után pedig a keresztény múzeumot látogatjuk meg múzeumpedagógusok segítségével és vezetésével. Ennek az útnak a támogatási díja 2000 ft/fő. A pénzt a buszon fogjuk beszedni. Körülbelül délután 5-re érünk haza. Jelentkezés az interneten keresztül lehetséges! Még néhány hely kiadó!

 

  1. Mi is csatlakoztunk a Krisztus Király főünnepének előestéjén tartandó szentségimádáshoz. Több, száz helyszínen lesz imaalkalom. Kérem, hogy akik szeretnének jönni, azok regisztrálják magukat corpusdomini.iec2020.hu oldalon. Hívjatok másokat is erre a szép alkalomra, hogy Jézussal töltsük ezt az órát. A világ felé fontos tanúságtétel, számunkra pedig hiterősítő, hogy sokan vagyunk, akiknek Krisztus a Királya.
  1. November 24-re családi hangversenyt szervezünk a Plébánián,  kezdési időpont 15.30. Ezt a koncertet  Szt. Cecília közbenjárását kérve szervezzük, valamint Faragó András hivatásáért ajánljuk fel. A részletek a hirdetőtáblán és a honlapon is olvashatók.
  2. Az Új Ember legújabb lapszámában interjú olvasható Elek László újmisés jezsuitával, aki tanúságtételében arra hívja fel a figyelmünket, hogy kis lépésekben formáljuk át a világot.