Vasárnapi hirdetés

2018. szeptember 23. Évközi 25. vasárnap

 

 

  1. Hétfő –Péntek  – fél óra szentségimádás 

  Minden hétköznap a reggeli szentmise előtt fél órával szentségimádásra hívom a testvéreket a templomba! Éljünk a lehetőséggel!

   

  1. Keddenként egész napos szentségimádásra hívok mindenkit! Reggel fél 8-tól este 10-ig van lehetőség a kitett Oltáriszentség előtt imádkozni a Szent Erzsébet kápolnában! Hátul a kitett lapon jelezzük a jöveteli szándékunkat!

   

  1. Ma délután 5-től szülői értekezletre, közös gondolkodásra hívom a szülőket a plébániára!

   

  1. Ma este 7-től a Navicella együttes koncertet ad templomunkban! Várunk mindenkit sok szeretettel!

   

   

  1. A hittanórák, kicsoportok rendjét a hirdetőtáblán és a honlapon lehet olvasni!

   

  1. Már az őszi szünnapokra is készülünk, melyekre két napos kirándulást szervezünk. 2018.10.19-20-ig 3-6. osztályosok részére 2018.10.26-28-ig felsős és középiskolás korosztály részére. Ezekről bővebb tájékoztatást később adunk. Most időben szólunk, hogy tudjanak a családok előre tervezni.                                                                                                                                 

   

  1. Ebben a tanévben fiataloknak is indul bérmálkozásra felkészítő csoport október 13-án! Az alkalmak minden hónap 2. és 4. szombati napján lesznek este 7-től. Várjuk a fiatalokat a plébánián! Bérmálkozás várhatóan 2019 tavaszán. Alsó korhatár 14 év.

   

   

  1. Mostantól amíg a tetőt fel nem tudjuk újítani, minden hónap első hétvégéjén a tető felújítási munkálataira gyűjtjük a perselyadományokat!