Vasárnapi hirdetés

2018. július 15. Évközi 15. vasárnap

 

 

Minden hétköznap a mise előtt,  6:30-tól fél órás szentségimádásra hívom a testvéreket! Az imádság  a templomtető felújítási munkálatai alatt a plébánia nagytermében tartjuk! Éljünk a lehetőséggel!

 

 Az elmúlt hetekben a templomhoz tartozó dongaboltozatok felújítása megtörtént minisztériumi pályázaton elnyert pénzből. Ez a pályázat már a részünkről elszámolásra és beadásra került. Idén pedig pályázat keretein belül kaptunk 8 millió forint támogatást az Újpesti Önkormányzattól a templomtető felújítására, amit ezúton is hálásan köszönünk. Az előttünk álló hetekben folytatódnak a felújítási munkálatok. A következő ütemben templomunk főhajója feletti tetőhéjazat lesz kicserélve, aminek anyagi forrását a pályázaton nyert összeg és a plébániai gyűjtések nagyrészt biztosítják. Továbbra is számítunk a testvérek adakozására! Hálásan köszönjük az eddigi adományokat is! A főhajó feletti tetőrész felújítása, körülbelül másfél hónapig fog tartani. Az ebből fakadó kellemetlenségekért mindenki türelmét és megértését kérjük!

 A templomtető felújítási munkálatai alatt hétköznap a reggeli szentségimádás és a szentmise a plébánia nagytermében lesz megtartva.

Augusztus 20-án, templomunk búcsú ünnepén 10-kor lesz az ünnepi szentmise, amit Dr. Török Csaba, egyetemi tanár, egyházmegyénk tévé referense fog bemutatni. Tervezzük úgy a nyarunkat, ha lehet, hogy tudjunk együtt ünnepelni 20-án templomunkban!