Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia  
sarokkép
október 21. szombat
Vasárnapi hirdetés

2017. október 22., Évközi 29. vasárnap

1. Szentségimádás: Jövő héten kedden, október 24-én ismét tartunk csöndes szentségimádást a Szent Erzsébet kápolnában reggel a mise fél 8-tól este 10-ig. Kérem, hogy hátul a lapon jelezzük jöveteli szándékunkat!

2. Hétfő – Péntekig - fél óra szentségimádás Minden hétköznap a reggeli szentmise előtt fél órával szentségimádásra hívom a testvéreket a templomba! Éljünk a lehetőséggel!

3. Imaiskolát indítottunk itt a plébánián, ami két hete kezdődött. Az alkalmak keddenként vannak 11-órától (kb. 1,5 óra) és 12 héten át tart. Fábry Kornél atya előadásait vetítjük le, utána beszélgetünk róla, majd szentségimádáson vehetünk részt.

4. Ave Maria címmel a Quattro Soggetti vonósnégyes hangversenye lesz október 28-án este 7-től a templomban. A hangversenyen barokk, klasszikus és romantikus egyházi és kamarazenei darabok szerepelnek.

5. Október hónapban, Szűz Máriát kérve, minden nap 17:30-kor elimádkozzuk a rózsafüzért a templomban. Jöjjünk el minél többen, hogy együtt végezzük az imádságot!

6. Október 11-én családi napot tartunk a plébánián, melyen jobban megismerkedhetünk templomunkkal, csoportjainkkal. A már hagyománynak minősülő programra pályázatot írunk ki: várjuk a gyermekek rajzait Szent László életéről, illetve videóklipeket, amiket a Harcos Szent László ihletett. A videóklip címe: Mindennapi Harcaim. Az egész napos családi nap ebédjére lehet jelentkezni a sekrestyében a megadott táblázaton vagy a honlapon keresztül. A családi nap plakátját hátul a hirdető táblán keressétek.

Az Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia hivatalos weboldala
Felelős szerkesztő: Horváth István plébániai kormányzó
Impresszum  Kapcsolat  Webszerkesztő