Plébániai nagytábor 2019

Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia által szervezett

NYÁRI NAGYTÁBOR

2019. augusztus 7-11.

Balatonlelle– Úszó u. 5.

Nagy szeretettel hívjuk és várjuk a táborba plébániánk közösségének tagjait, kicsiket és nagyokat, időseket és fiatalokat, családosokat és egyedülállókat, vagyis mindenkit, aki nyitott a többiekre, aki szívesen találkozik a közösségünkhöz tartozókkal, aki szívesen alakít ki új kapcsolatokat a plébánián, aki az évközi futó találkozásokon, udvarias párbeszédeken túli részletekre is kíváncsi a másikból.

A színes programok mellett lelki megerősödésre, valamint sok kötetlen együttlétre lesz lehetőség. Meghívott vendégelőadók segítenek mindennapi életünk örömeinek megfogalmazásában, nehézségeinken való felülkerekedésben. A felnőtt programok ideje alatt a fiatalabbakat változatos programok várják.

A helyszínről

Sokan ismerhetik, hisz a tavalyi plébániai nagytáborunk is ezen a helyszínen az Oliver Inn táborában volt megtartva. (http://oliver-inn.lake-balaton.com/hu/)

Az üdülő a Balaton-part szomszédságában, Balatonlelle szívében található. A Szabadidőparkban faházakban szállásolják el a vendégeket. 2-6 ágyas szobák állnak rendelkezésünkre, 130 férőhellyel. A fiataloknak és a vállalkozó kedvűeknek lehetőségük nyílik sátrazásra is.

Mivel a faházak időközben megteltek, így jelenleg csak saját sátras jelentkezéseket tudunk fogadni!

Az utazást egyénileg kell megtervezni, de külön kérés alapján ebben is tudunk segítséget nyújtani.

Részvételi díjak, előleg, támogatás

A részvételi díjak tartalmazzák a szállást és a napi háromszori étkezést, valamint minden egyéb járulékos költséget. A díjak a következőképpen alakulnak:

    Sátorban – kortól függetlenül    19.000 Ft/fő

    Apartman – 18 év alatt    24.000 Ft/fő

    Apartman – 18 év felett    29.000 Ft/fő

    0-3 éves kor között    díjmentes

Nagyon fontos:

 • Akinek a jelentkezését megkapjuk és az előleg (5000 Ft/fő) összegét 2019. március 18-ig a plébániai bankszámlára utalja, a fenti teljes árakból 7000 Ft/fő előfoglalási kedvezményben részesül.
 • Az idei évtől az előleget – és későbbiekben a részvételi díj fennmaradó részét – banki utalással kérjük befizetni a plébánia hivatalos CIB bankszámlájára:
 • Átutalás adatai:
  • Számlaszám: 10700457-69099728-51100005
  • Számlatulajdonos neve: Budapest-Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia
  • A közleménybe kérjük beírni „Nagytábor” és a jelentkezési űrlapon megadott családi jeligét
 • A szentmisék után vagy a hivatalos irodai órákban, a plébániai irodán lehetőség van az előleg és később a teljes táborozási díj bankkártyás befizetésére is!
 • A jelentkezés az előleg (5.000 Ft/fő) befizetésével válik véglegessé. Az előleg befizetésének végső határideje: 2019. június 17. Ezt követően a táborozás lemondása esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni, de az átruházható.
 • A részvételi díj előlegen felüli fennmaradó részét 2019. július 31-ig szintén banki utalással kérjük a fenti számlaszámra befizetni.

Táborunk teljes költsége a fentieknél nagyobb. A fennmaradó összeget pályázat útján, a plébánia valamint sok névtelen adakozó nagylelkű támogatásával tudjuk előteremteni. Kérjük, hogy akik tehetik, többletfizetéssel járuljanak hozzá a tábor költségeihez, hogy azok is eljöhessenek, akik szerényebb anyagi körülmények között élnek!

Szeretnénk, hogy senkit se akadályozzanak anyagi nehézségek a részvételben. Kérjük, hogy aki a meghirdetett árak mellett csak támogatással tudna a táborban részt venni, az a jelentkezéskor a támogatási igénylést jelezze!

Jelentkezés

Mivel a faházak időközben megteltek, így jelenleg csak saját sátras jelentkezéseket tudunk fogadni!

Jelentkezni az internetes jelentkezési lap kitöltésével lehetséges, ami itt elérhető:

Kattints ide a jelentkezési űrlap kitöltéséhez

A tábor nem napközis jellegű vagy iskolai tábor, nem lesznek pedagógusok, akik a gyerekekre vigyáznak, ezért kérünk Benneteket, hogy gyerekeket csak felnőtt kíséretével (a család felnőtt tagjával/tagjaival vagy egyéb felnőtt kísérővel) regisztráljatok!

Kérjük, hogy akinek az internetes jelentkezéssel vagy a banki utalás megoldásával gondja van, nevének és telefonos elérhetőségének leadásával jelezze azt a sekrestyében vagy a plébániai irodán! Segítünk!

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!

István atya és a tábor szervezői