Vasárnapi hirdetés

HIRDETÉS

Nagyböjt 2. vasárnap  2021. 02. 28.

 

  1. Jövő hét kedden, március 2-án ismét tartunk csöndes szentségimádást a templomban 14 órától 18 óráig! Várunk mindenkit szeretettel! Kérem, hogy a kihelyezett lapon jelezzük jöveteli szándékunkat!
  2. A hétköznapi miséken 15-25 ember szokott részt venni, ezért ezeket szentmiséket különösen azoknak ajánljuk, akik tartanak a covid vírustól.
  3. Hétköznap hétfőn, szerdán, pénteken reggel 7-kor, kedden, csütörtökön este 6-kor tartunk szentmiséket. A szentmisék előtt fél órával csöndes szentségimádást tartunk.
  4. Gyónásra továbbra is van lehetőség a szentmisék előtt (fél órával) vagy után a Szent Erzsébet kápolnában.
  5. Nagyböjtben péntekenként 17:15-től keresztutat járunk a templomban, amit majd közvetítünk az internet segítségével is (kép és hang formájában).
  6. Jövő hét szombaton este 17:15 órától imádkozzunk templomunkban a rózsafüzért.
  7. Jövőhét vasárnap 16:00-tól 17:15-ig szentségimádás tartunk a templomunkban gitáros, dicsőítő énekekkel!
  8. Jövő héten, pénteken, a hónap első pénteki napján 18:00-kor is tartunk szentmisét templomunkban! Előtte 17:30-tól gyónási lehetőség.
  9. Vízkereszt ünnephez kötődően idén is meghirdetjük a lakás és házszentelési lehetőséget, de most arra kérünk Benneteket, hogy arra az időre tervezzünk, amikor az előírások ezt lehetővé teszik. Aki szeretné, hogy lakása, háza meg legyen szentelve, jelezze István atyának!