Vasárnapi hirdetés

HIRDETÉS

 

Urunk mennybemenetele

2021.05.16.

 

  1. Szentségimádás

Hétköznap a szentmisék előtt fél órás csöndes szentségimádást tartunk.

Jövő hét kedden, május 18-án ismét tartunk csöndes szentségimádást a templomban 14 órától 18 óráig! Várunk mindenkit szeretettel! Kérem, hogy aki tudja, mikor jönne, a kihelyezett lapon jelezzük jöveteli szándékunkat! Természetesen ezen időszak alatt bárki bármikor betérhet a templomba feliratkozás nélkül is.  

  1. Június 5-én autós zarándoklatot szervezünk Bodajkra! 9:30-kor találkozunk a Bodajkon a kegytemplom mellett. Kérem, autó hiányában, ha valakinek gondot okozna az utazás, akkor azt jelezze felénk emailben vagy a sekrestyében. Jelentkezési űrlap a honlapon az aktuális menüpont alatt található.
  2. Május 24-én pünkösd hétfőn a szokásos egyházmegyei karizmák ünnepe helyett egy rövidített változat kerül megrendezésre a Máriaremetei kegytemplom kertjében.

Program: 10:00 – 11:00: KIÁRASZTOM RÁTOK ATYÁM ÍGÉRETÉT! (Lk 24,49)
Szentlélek-hívás és tanúságtételek
Buzdítás: Mohos Gábor segédpüspök, Kunszabó Zoltán diakónus
Dicsőítés: Csiszér László és az Új Jeruzsálem zenekar
11-11,45 – NEK tájékoztató kerekasztal formában.
12,00 óra – Ünnepi szentmise, főcelebráns Dr. Erdő Péter bíboros, prímás atya, Főegyházmegyénk főpásztora

  1. Örömmel hirdetem a kedves testvéreknek, hogy hosszú idő után plébániánkon újra elindul a zenei élet.
    Hangverseny  sorozatot szervezünk “Nyárköszöntő zenei áhítatok” címmel, mely sorozatnak első ünnepi koncertje május 30- án, Szentháromság vasárnapján lesz 19 órakor, az esti Szentmise után. A hangverseny szereplői:  Virágh András orgonaművész és Gion Zsuzsanna énekművész. Ha valaki nem tud személyesen részt venni az alkalmon, a miseközvetítésekhez hasonlóan élő adásban követheti a koncertet a plébánia Facebook csatonáján. Szeretettel várunk mindenkit offline és online is.

 Irodai szolgálat

Az ügyintézéshez előzetes időpontegyeztetés szükséges. Tel.: +36 1/369 0393 Mobil: +36 20/823-4510 Email: szistvanp.iroda@gmail.com., amit lehet, online vagy telefonon intézzünk a kialakult járványhelyzet miatt!