Plébániai nagytábor

Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia által szervezett

NYÁRI NAGYTÁBOR

2018. augusztus 13-17.

Balatonlelle– Úszó u. 5.

 

Nagy szeretettel hívjuk és várjuk a táborba plébániánk közösségének tagjait, kicsiket és nagyokat, időseket és fiatalokat, családosokat és egyedülállókat, vagyis mindenkit, aki nyitott a többiekre, aki szívesen találkozik a közösségünkhöz tartozókkal, aki szívesen alakít ki új kapcsolatokat a plébánián, aki az évközi futó találkozásokon, udvarias párbeszédeken túli részletekre is kíváncsi a másikból.

 

Célunk a hitben való lelki gazdagodás, megerősödés mellett a közösségépítés, a kapcsolatok elmélyítése. Ez a hét is olyanná lesz, amilyenné közösen formáljuk, amennyi energiát, szolgálatot, jókedvet, lelkesedést ki-ki beletesz!

A színes programok mellett lelki megerősödésre, valamint sok kötetlen együttlétre lesz lehetőség. Meghívott vendégelőadók segítenek mindennapi életünk örömeinek megfogalmazásában, nehézségeinken való felülkerekedésben. A felnőtt programok ideje a fiatalabbakat változatos programok várják.

A helyszínről

Az üdülő a Balaton-part közvetlen szomszédságában, Balatonlelle szívében található. A Szabadidőparkban faházakban szállásolják el a vendégeket. 2-6 ágyas szobák állnak rendelkezésünkre, 130 férőhellyel. A fiataloknak és a vállalkozó kedvűeknek lehetőségük nyílik sátrazásra is.

Utazást egyénileg kell megtervezni, de külön kérés alapján ebben is tudunk támogatást nyújtani.

Részvételi díjak, támogatás

A részvételi díjak tartalmazzák a szállást és a napi háromszori étkezést, valamint minden egyéb járulékos költséget. 3 éves kor alatt a részvétel díjmentes, a többiek számára a díjak a következőképpen alakulnak:

Sátorban – kortól függetlenül         15.000 Ft/fő

Appartman – 18 év alatt                 20.000 Ft/fő

Appartman – 18 év felett               25.000 Ft/fő

 

Szeretnénk, hogy senkit se akadályozzanak anyagi nehézségek a részvételben. Kérjük, hogy aki a meghirdetett árak mellett csak támogatással tudna a táborban részt venni, az a jelentkezéskor a támogatási igénylést jelezze!

Táborunk teljes költsége a fentieknél nagyobb. A fennmaradó összeget pályázat útján, a plébánia valamint sok névtelen adakozó nagylelkű támogatásával tudjuk előteremteni. Kérjük, hogy akik tehetik, többletfizetéssel járuljanak hozzá a tábor költségeihez, hogy azok is eljöhessenek, akik szerényebb anyagi körülmények között élnek!

Jelentkezés, előfoglalási kedvezmény

A jelentkezés lezárult!  

 

 

A foglalót lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni, de átruházható. A részvételi díj fennmaradó részét a táborba érkezéskor kell befizetni.

 

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!

 

István atya és a tábor szervezői